Etkinlik Ön Kayıt


Bu adımda talep etmiş olduğunuz etkinliğe ön kayıt yaptırmaktasınız. Ön kayıt adımını tamamladıktan hemen sonra kesin kayıt için sizlerle irtibata geçeceğiz. Size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizin doğruluğunu teyit ediniz.

Etkinlik Hakkında

Implementing a SQL Data Warehouse

5 gün (30 Saat) İleri Sınıf / Online İş Zekası ve İleri Analitik

Microsoft SQL Server ürün ailesi ile uçtan uca büyük ölçekli kurumsal iş zekası projelerinizi yürütebilirsiniz. İş zekası projelerinin belkemiğini oluşturan kaynakların keşfi, veri ambarı tasarımı, veri taşıma ve veri kalitesini arttırma konusunda teknik ve teknolojilere odaklanıyoruz. "Implementing a SQL Data Warehouse" eğitimi genel olarak SQL Server, SQL Server Integration Service, Data Quality Services, Master Data Services, ColumnStore Indexs ve tasarım prensiplerini içermektedir. Dilerseniz bu eğitimden sonra Microsoft'un 70-767 sınavına giriş yapabilir, İş Zekası Uzmanı olma yolunda büyük bir adım atabilirsiniz.

Etkinlik İçeriği

Eğitmen : Abdullah Kise - MCT, MVP, MSCE (DP&BI)

Yer : Online

Ücret : ₺ 26.987+ kdv (%20) | 31.750 + kdv (%20) (%15 ↓)

Durum : Genel Katılıma Açık

Kontenjan : 10

18

Mart 2024

Başladı
  • Eğitim 10:00-17:00 saatleri arasında 5 gün (30 saat) olarak düzenlenmektedir.
  • Eğitim Online olarak gerçekleşmektedir.
  • Eğitim boyunca eğitmen eşliğinde demolar yapılmaktadır. Eğitimi kolayca takip edebilmeniz için çift ekran kullanmanız önerilir.
  • %80 devam oranına sahip katılımcılarımız için eğitim sonunda, sitemiz üzerinden doğrulanabilir Devcosci Bilişim, Danışmanlık ve Eğitim katılım sertifikası verilmektedir.
  • Eğitim sonrasında da eğitmenlerimizle irtibat kurabilir, veri ve analitik teknolojilerde istişarelerde bulunabilirsiniz.
  • Bu eğitime kesin kayıt yaptıran katılımcılarımız, bir yıl içerisinde kayıt yaptırdıkları herhangi bir eğitimde kullanabilecekleri %5 indirim hakkı kazanır.

Ön Kayıt Formu

Sizleri etkinlikte görmekten memnuniyet duyarız.

Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Kurum
Ünvan
Açıklama
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni 'ni ve Açık Rıza Metni 'ni Okudum.