Etkinlik Ön Kayıt


Bu adımda talep etmiş olduğunuz etkinliğe ön kayıt yaptırmaktasınız. Ön kayıt adımını tamamladıktan hemen sonra kesin kayıt için sizlerle irtibata geçeceğiz. Size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizin doğruluğunu teyit ediniz.

Etkinlik Hakkında

Administering a SQL Database Infrastructure

5 gün (30 Saat) İleri Sınıf / Online Veritabanı Yönetimi

SQL Server ve veritabanlarının yönetimi, izlenmesi, güvenliğinin sağlanması, performansının iyileştirilmesi, yedekleme, felaketten kurtarma, ilgili konfigurasyonların belirlenmesi ve SQL Server altyapısının geliştirilmesini içerir. "Administering a SQL Database Infrastructure" eğitimi ile bir veritabanı yöneticisinin ihtiyacı olan yeteneklerin geliştirilmesine odaklanılmaktadır. Eğitim içerikleri eğitim verildiği sırada yayında olan en güncel özellikler çerçevesinde düzenlenmektedir.

Etkinlik İçeriği

Eğitmen : Abdullah Kise - MCT, MVP, MSCE (DP&BI)

Yer : Online

Ücret : ₺ 26.987+ kdv (%20) | 31.750 + kdv (%20) (%15 ↓)

Durum : Genel Katılıma Açık

Kontenjan : 7

5

Şubat 2024

Başladı
  • Eğitim 10:00-17:00 saatleri arasında 5 gün (30 saat) olarak düzenlenmektedir.
  • Eğitim Online olarak gerçekleşmektedir.
  • Eğitim boyunca eğitmen eşliğinde demolar yapılmaktadır. Eğitimi kolayca takip edebilmeniz için çift ekran kullanmanız önerilir.
  • %80 devam oranına sahip katılımcılarımız için eğitim sonunda, sitemiz üzerinden doğrulanabilir Devcosci Bilişim, Danışmanlık ve Eğitim katılım sertifikası verilmektedir.
  • Eğitim sonrasında da eğitmenlerimizle irtibat kurabilir, veri ve analitik teknolojilerde istişarelerde bulunabilirsiniz.
  • Bu eğitime kesin kayıt yaptıran katılımcılarımız, bir yıl içerisinde kayıt yaptırdıkları herhangi bir eğitimde kullanabilecekleri %5 indirim hakkı kazanır.

Ön Kayıt Formu

Sizleri etkinlikte görmekten memnuniyet duyarız.

Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Kurum
Ünvan
Açıklama
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni 'ni ve Açık Rıza Metni 'ni Okudum.