Etkinlik Ön Kayıt


Bu adımda talep etmiş olduğunuz etkinliğe ön kayıt yaptırmaktasınız. Ön kayıt adımını tamamladıktan hemen sonra kesin kayıt için sizlerle irtibata geçeceğiz. Size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizin doğruluğunu teyit ediniz.

Etkinlik Hakkında

Implementing a Lakehouse with Microsoft Fabric

4 days (24 hours) Intermediate Online NoSQL ve Büyük Veri

Bu DP-601 eğitimi, veri modelleme, çıkartma ve analiz konularında bilgi sahibi olan veri profesyonelleri için tasarlanmıştır. Bu eğitim, Lakehouse mimarisi, Microsoft Fabric platformu ve bu teknolojileri kullanarak uçtan uca analitik yetenekleri etkinleştirmek isteyen profesyoneller için idealdir. Bu kurs kapsamında, Microsoft Fabric üzerinde veri lakehouse'ları nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz. Lakehouse'ın temelini anlayarak Fabric üzerinde veri mühendisliğini keşfedeceksiniz. Ayrıca, Apache Spark'ın dağıtılmış veri işleme için güçlü yeteneklerini keşfedecek, Delta Lake tabloları üzerinde çalışarak verimli veri yönetimi, sürümleme ve güvenilirlik için temel teknikleri öğreneceksiniz. Dataflows Gen2 ve Data Factory boru hatları kullanarak veri alımı ve orkestrasyonunu keşfedeceksiniz. Bu kurs, Lakehouse konseptine odaklanarak Microsoft Fabric üzerinde veri mühendisliği alanındaki temel becerilerinizi geliştirmek için tasarlanmıştır. Apache Spark'ın dağıtılmış veri işleme yeteneklerini keşfetmenin yanı sıra, Delta Lake tabloları üzerinde çalışarak verimli veri yönetimi, sürümleme ve güvenilirlik için temel teknikleri öğrenme fırsatı bulacaksınız. Aynı zamanda Dataflows Gen2 ve Data Factory boru hatları kullanarak veri alımı ve orkestrasyonunu da detaylı bir şekilde ele alacaksınız.

Etkinlik İçeriği

Eğitmen : Abdullah Kise - MCT, MVP, MSCE (DP&BI)

Yer : Online

Ücret : ₺ 31.240+ kdv (%20)

Durum : Genel Katılıma Açık

Kontenjan : 7

1

Nisan 2024

Başladı
  • Eğitim 10:00-17:00 saatleri arasında 4 gün (24 saat) olarak düzenlenmektedir.
  • Eğitim Online olarak gerçekleşmektedir.
  • Eğitim boyunca eğitmen eşliğinde demolar yapılmaktadır. Eğitimi kolayca takip edebilmeniz için çift ekran kullanmanız önerilir.
  • %80 devam oranına sahip katılımcılarımız için eğitim sonunda, sitemiz üzerinden doğrulanabilir Devcosci Bilişim, Danışmanlık ve Eğitim katılım sertifikası verilmektedir.
  • Eğitim sonrasında da eğitmenlerimizle irtibat kurabilir, veri ve analitik teknolojilerde istişarelerde bulunabilirsiniz.
  • Bu eğitime kesin kayıt yaptıran katılımcılarımız, bir yıl içerisinde kayıt yaptırdıkları herhangi bir eğitimde kullanabilecekleri %5 indirim hakkı kazanır.

Ön Kayıt Formu

Sizleri etkinlikte görmekten memnuniyet duyarız.

Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Kurum
Ünvan
Açıklama
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni 'ni ve Açık Rıza Metni 'ni Okudum.