SE/BEBC : BI Engineer BootCamp

4 Ay (Toplamda) Orta Sınıf / Online Veritabanı Geliştirme ve Sorgulama


İş Zekası alanında kariyer yapmayı hedefliyor veya veri teknolojilerinde gelişimini hızlandırmak istiyorsan bu program tam sana göre. Veri tabanı sorgulamadan veri ambarı oluşturmaya, veri modeli geliştirmeden raporlamaya, veri kalitesi iyileştirmeden büyük veriler ile çalışmaya kadar tüm iş zekası adımlarını yeni nesil Microsoft Enterprise ve Self-Service BI ürünleri ele alıyoruz. Geniş saha tecrübesine sahip kıdemli Veri Mühendisleri ve yetkili eğitmenler ile yanınızdayız.


Eğitim İçeriği

Kimler Başvurabilir ?

Veri alanında kariyer hedefleyen ve veriye ilgi duyan herkes katılım sağlayabilir. Haftalık eğitimler akşam saatlerinde olacaktır. Eğitim başlıklarını ve görevleri dilediğiniz zaman aralığında yapabildiğiniz için çalışıyor olmanız da bir problem teşkil etmiyor. Veri alanında kariyer hedefleyen ve veriye ilgi duyan herkes katılım sağlayabilir. Haftalık eğitimler akşam saatlerinde olacaktır. Eğitim başlıklarını ve görevleri dilediğiniz zaman aralığında yapabildiğiniz için çalışıyor olmanız da bir problem teşkil etmiyor. Programımız aşağıdaki teknik başlıklar üzerinden modul bazlı ilerleyecektir.

Eğitimlerin içeriğine link üzerinden erişebilirsiniz.
  1. Sorgulama
  2. Geliştirme
  3. Modelleme
  4. Raporlama

Programı başarılı şekilde tamamlayan katılımcılara öğrenilen tüm bilgileri kullanabilicekleri uçtan uca workshop çalışması yaptırılarak gerçek proje senaryosu üzerinden geliştirme yaptırılacaktır.

Sertifika veriliyor mu?

Tüm görevler üzerinden notlandırılıyor, gerektiğinde geliştirmeniz ya da yinelemeniz isteniyor. Program bitiminde %80 katılım ve başarı sağlamış katılımcılara Devcosci katılım sertifikası ve en iyi 3 katılımcıya sürpriz hediyeler verilecek.

Öncesinde Önerilenler

Öncesinde önerilen herhangi bir eğitim mevcut değil.

Sonrasında Önerilenler

Sonrasında önerilen herhangi bir eğitim mevcut değil.