Devcosci Bilişim Duyuru Yetiştirme Programı

Devcosci Bilişim'den Ücretsiz Yetiştirme Programı

2020-08-13 IK

Son iki senedir "Devcosci Bilişim Danışmanlık ve Eğitim" olarak uzmanı olduğumuz konularda yeni mezun, kendini geliştirmek isteyen veya kariyer yolunda değişiklik yapmak isteyen birçok arkadaşımıza ücretsiz yetiştirme programlarımız ile destek olduk, olmaya devam ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde yeni bir program daha başlatmayı planlıyoruz. Siz de bu ve bundan sonraki programlara dahil olmak isterseniz, aşağıdaki linkte bulunan formu doldurup bizimle paylaşabilirsiniz. Talep yoğunluğuna bağlı olarak sizlere ulaşıp programa davet etmekten mutluluk duyacağız.

Yetiştirme Programı Başvuru Formu:

[Başvuru süresi sona ermiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.]

Temel motivasyonumuz uzmanı olduğumuz alanlarda ülkemizin nitelikli elaman ihtiyacını azaltmaya yönelik adımlar atmak. Programı tamamlayan arkadaşlarla ihtiacımıza bağlı olarak birlikte çalışma teklifi yapabilmekte veya müşterilerimize yönlendirerek referans olabilmekteyiz.

Bu program "Devcosci Bilişim Danışmanlık ve Eğitim" bünyesindeki danışman ve eğitmenler tarafından oluşturulup takip edilmektedir. Programa dahil edilen katılımcılarımız, uzmanlarımızdan mentörlük desteği de alabilmektedir.

Alanındaki güncel ve nitelikli bilgi paylaşımı göz önünde tutularak, son 5 yılda üst üste her yıl yeniden değerlendirme sonucu Microsoft tarafından layık görülen, Data Platform alanındaki tek MVP (Most Valuable Professional) ödülüne sahip kurucumuz Abdullah Kise'nin bu konudaki blog yazısına da bir göz atabilirsiniz:

http://www.abdullahkise.com/2020/03/ucretsiz-yetistirme-programlarmz-ile.html

Program Microsoft veri teknolojileri kapsamında SQL Querying, Database Development, Business Intelligence, Self-Service BI konularını içermektedir.

İlerleyen günlerde talaplere bağlı olarak Cloud Computing, Big Data ve Machine Learning başlıklarını da programa dahil etmeyi planlıyoruz. Arzumuz; Data Analyst, Data Engineer ve Data Scientist rollerine, destek bekleyen herkes için iyi bir hazırlık programı oluşturabilmek.

Yaklaşık 15 hafta olarak planladığımız bu programı kişisel hızınıza bağlı olarak çok daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Devcosi Bilişim olarak, programa dahil edilecek arkadaşlarımızın şimdiden yüksek fayda sağlamasını temenni eder kendilerine başarılar dileriz.

Yetiştirme Programı Başvuru Formu:

[Başvuru süresi sona ermiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.]

Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2020