Devcosci Bilişim Duyuru Devcosci Etkinlikleri

Devcosci Bilişim Üniversite Etkinliklerinden Görüntüler

2020-08-17 Devcosci Bilişim

Gebze Teknik Üniversitesi Matematik Kulübünün Düzenlediği (AppMath) (21 Şubat 2019)

Bu etkinlikte ağırlıklı olarak matematikçilerin olduğu üniversiteli arkadaşlarla bir araya geldik. Veri Bilimi ve bu alandaki kariyer fırsatları üzerine konuştuk.

MSHOWTO Tarafından Düzenlenen Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark Etkinliği (SQL DAY) (28 Şubat 2019)

Bu etkinlikte teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmalar ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldik. Makine Öğrenimi kavramı üzerine konuştuk ve SQL Server üzerinde Machine Learning servisi ile R ve Python kodlarını kullanarak nasıl makine öğrenimi yapılabileceğini ele aldık.

Staj Okulu'nun Medeniyet Üniversitesinde Düzenlediği Etkinlik (1 Temmuz 2019)

Bu etkinlikte Staj Okulu bünyesinde staj yapmak için bir araya gelen üniversiteli gençlerle bir araya geldik. Veri Yönetiminin evrimi, Büyük Veri, Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi başlıklarına odaklandık.

Gebze Teknik Üniversitesi Matematik Kulübünün Düzenlediği (CatchMath) (27 Kasım 2019)

Bu etkinlikte matematikçilerin ve mühendislerin olduğu genç arkadaşlarla bir araya geldik. Devcosci Bilişim hakkında merak edilenleri, Devcosci'yi diğerlerinden ayıran matematik (bilim) temelli çözüm sunma yaklaşımımızı ve Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri, Yapay Zeka gibi giderek gündemimizi dolduran kavramların geleceğimizi nasıl etkileyebileceğini, mezun olmadan önce ve olduktan sonra ne gibi donanımlara sahip olmanın avantaj sağlayabileceğini konuştuk.