Devcosci Bilişim Duyuru Yetiştirme Programı

Devcosci Bilişim - Ücretsiz Yetiştirme Programına Olan İlginiz İçin Teşekkür Ederiz

2020-09-11 IK

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz (13 -31 Ağustos 2020) "Devcosci Bilişim - Ücretsiz Yetiştirme Programı" veritabanı sorgulamadan iş zekasına kadar bir çok konu hakkında gelişim fırsatı sunmakta. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen üniversite öğrencisi, yeni mezun, iş hayatına yeni atılmış, kariyerinde değişiklik yapmak isteyen ve hali hazırda bu konulardan kazanç elde edip kendini geliştirmek isteyen onlarca arkadaştan talep aldık.

Bizi de etkileyen yüksek ilgileri için teşekkür ediyoruz. 

Programı etrafına duyuran, yetiştirme programından fayda elde edeceğine inandığı kişileri haberdar eden, bizler gibi paylaşmayı seven yüzlerce kişiye ve gruba da teşekkür etmeden geçemeyiz.

Program hakkında yaptığımız duyuruya ulaşmak için şu linki takip edebilirsiniz:

https://www.devcosci.com.tr/Blog/BlogPost/Devcosci-Bilisimden-Ucretsiz-Yetistirme-Programi

Duyurusunu yaptığımız bu yetiştirme programına 225 arkadaşımızı dahil ettik. Başvuru süresi tamamlandı. Ancak başvuru süresini kaçıran arkadaşlarımızdan bir bu kadar daha programa dahil olma isteği geldi, gelmeye devam ediyor. İletişim adreslerimiz üzerinden aldığımız onlarca maile ilk başlarda cevap verebiliyorduk ancak artık yetişemediğimizi belirtmek isterim. Maillerine cevap alamayan arkadaşlarımızın affına sığınıyoruz.

Bu vesileyle program başvuru süresini kaçıran arkadaşlarımız için ilerleyen günlerde tekrar yeni bir program daha başlatmayı düşündüğümüzü duyurmuş olalım. Lakin bir süre mevcut programda ilerleme kat etmek istiyoruz.

Bahsi geçen programa başvurularını yapan ve mail adreslerini istenen şekilde belirten tüm arkadaşlarımızı programa dahil ettik. Program hakkında bilgilendirme ve iletişim bilgilerini doğrulama konusundaki mailleri kendilerine ilettik. Önümüzdeki hafta kademeli olarak tüm arkadaşların program başlangıç tarihlerini de ileteceğiz.

Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Duyurulardan haberdar olmak için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İletişim:

www.devcosci.com.tr

info@devcosci.com

Sosyal medya hesaplarımız:

https://www.linkedin.com/company/devcosci

https://www.youtube.com/channel/UCNVHRQfnP3znda6i4YcncZg

https://www.instagram.com/devcosci/

https://twitter.com/devcosci